AirPlay en iMessage binnenkort op de Mac

Geschreven door  | 31 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

AirPlayApple zou bezig zijn om hun AirPlay technologie over te brengen naar de Mac. Oorspronkelijk was AirPlay in staat om het geluid en foto’s afkomstig van een iPhone, iPod Touch en iPad draadloos over te brengen naar een Apple TV zodat deze op het grote scherm bewondert of beluistert kon worden. Recentelijk heeft Apple AirPlay uitgebreid met synchrone weergave. Hiermee ben je in staat om alles wat je ziet op je iPhone 4S en iPad 2 over te brengen via de Apple TV naar je televisie. Spelletjes, webpagina’s, presentaties,… alles kan op de televisie worden getoverd via AirPlay.

Blijkbaar is Apple AirPlay aan het uitbreiden naar de Mac. Binnenkort ben je dus in staat om alles wat je ziet op je Mac draadloos naar je Apple TV te streamen en op je televisiescherm te bekijken.

Ook iMessage, de vernieuwde berichten applicatie zou zijn intrede op de Mac gaan maken. iMessage is een berichtendienst speciaal ontwikkelt voor iOS toestellen. Je zou dus binnenkort via je Mac iemand met een iPhone, iPad of iPod Touch een gratis berichtje kunnen sturen. iMessage werd onlangs geïntroduceerd via iOS 5.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten