Airport utility beschikbaar

Geschreven door  | 12 oktober 2011 | Categorie: iOS apps

AirportAfwachtend op iOS 5 is ook het programma Airport Utility beschikbaar gekomen. De app heeft ook iOS 5 nodig voor installatie. Dus nog even geduld.

Deze applicatie maakt deel van het idee “PC Free”. Apple had aangekondigd dat het niet meer noodzakelijk is om een iOS toestel steeds te verbinden met een PC/Mac. Alles zou je moeten kunnen instellen via je iPhone/iPad. Vandaar dit hulpprogramma op je draadloos netwerk met je Airport toestel te kunnen instellen.

Download gratis: Airport Utility 
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten