Android een gestolen product?

Geschreven door  | 24 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Android steelt van AppleNu de biografie van “Steve Jobs” uitgebracht is komen er ook wat weetjes uit. Steve Jobs was helemaal niet gelukkig met Android. Zijn uitspraken over dit mobiel besturingssysteem van Google zijn niet mis.

“I will spend my last dying breath if I need to, and I will spend every penny of Apple’s $40 billion in the bank, to right this wrong. I’m going to destroy Android, because it’s a stolen product. I’m willing to go thermonuclear war on this.”

Steve Jobs vond Android een gestolen product. Een product vol ideeën van Apple zelf. Hij heeft aan Eric Schmidt (ex CEO Google) zelfs gevraagd om te stoppen met ideeën van Apple te verwerken in Android. Hij wou geen geld van Google. Apple had genoeg geld, maar ideeën stelen kon niet voor hem.

Eric Schmidt zat vroeger in het raad van bestuur van Apple. Zo kon hij alleszins weten wat de plannen van Apple waren in die tijd. Apple lanceerde de iPhone in januari 2007. 10 Maanden later demonstreerde Google zijn plannen met Android. Dit zat Steve Jobs dwars. Het boterde toen al niet meer tussen die twee. Eric Schmidt moest zich meer en meer gaan excuseren op de vergaderingen die bij Apple werden gehouden. 3 Augustus 2009 was zijn laatste dag in het raad van bestuur bij Apple. De conflicten waren te groot geworden.

Zou Eric Schmidt ideeën gestolen hebben op deze verschillende vergaderingen? Hij had enigszins de mogelijkheid. Misschien komt hierdoor de haat die Steve Jobs heeft ten opzichte van Android.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten