Apple al bezig met Mac OS X 10.8

Geschreven door  | 31 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

OS X 10.0Enkele Amerikaanse websites merken op dat er in hun statistieken van bezoekers geregeld Mac computers opduiken met als besturingssysteem 10.8. In het verleden gebeurde zulke feiten ook ruim een jaar voordat het nieuwe besturingssysteem op de markt kwam. In ieder geval het lijkt er op dat Apple al druk bezig is en ondertussen hun vernieuwd besturingssysteem in het wild aan het testen is.

Apple zelf heeft helemaal nog niets verteld over de opvolger van Lion. Het blijft dus gokken welke vernieuwingen deze opvolger zou krijgen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten