Apple heeft toch wel humor

Geschreven door  | 15 oktober 2011 | Categorie: iPhone

Siri humorNu dat de iPhone 4S in sommige landen al verkrijgbaar is komen er meer en meer reacties van het toestel naar buiten.

Siri, de persoonlijke assistentie in de nieuwe iPhone is zeker één van de gloednieuwe functies die iedereen gaat uitproberen. Dat Apple deze functie met de zekere humor heeft ontwikkeld mag duidelijk zijn. Er bestaat al zelfs een website met een paar leuke uitspraken. Geniet ervan!

http://shitthatsirisays.tumblr.com/
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten