Apple lanceert iPhone 4S

Geschreven door  | 4 oktober 2011 | Categorie: iPhone

Apple heeft zoals verwacht de nieuwe iPhone gepresenteerd.

iPhone 4S moet het nieuwe vlaggenschip van in de telecom wereld worden. Deze nieuwe iPhone is voorzien van een A5 processor die ook het kloppend hart van de iPad 2 is. Verder is de fotocamera verbeterd van 5 megapixels (iPhone 4)  naar maar liefst 8 megapixels (iPhone 4S). Uiteraard zeggen megapixels niet alles voor de kwaliteit en daardoor heeft Apple ook gesleuteld aan de IR filter voor heldere en scherpere foto’s.

 

Het opnemen van  video gaat deze keer in een kwaliteit van 1080p. Maar waar de iPhone 4S vooral in uitblinkt is Siri. Siri is een digitale assitent waar je gewoon vragen aan kunt stellen. “Hoe is het weer in Parijs?”, Waar vind ik een restaurant in de buurt van Berlijn?”. Jij praat gewoon tegen Siri en Siri voert jouw opdracht uit.

 

Enig nadeel aan Siri is de vereiste werkkracht. Apple geeft aan dat deze nieuwe applicatie de A5 processor vereist. Met andere woorden Siri is enkel voor de iPhone 4S beschikbaar. Daar komt ook nog eens bij dat het voorlopig enkel werkt in Amerika, England en Frankrijk. Er is wel beloofd dat er binnenkort meerdere talen worden toegevoegd.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten