Apple maakt laatste voorbereidingen voor lancering iTunes Match

Geschreven door  | 27 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

iTunes MatchVandaag gaat Apple nogmaals alle iTunes Match bibliotheken wissen. iTunes Match is al enige tijd beschikbaar voor ontwikkelaars zodat zij het systeem konden testen. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat deze nieuwe service gelanceerd werd samen met iOS 5 en de iCloud. Maar Apple liet al weten dat iTunes Match pas eind oktober beschikbaar ging zijn. Nu dat Apple de iTunes Match bibliotheken nogmaals gaat wissen kan er op wijzen dat deze service snel wordt gelanceerd.

iTunes Match is een dienst waarmee het mogelijk is een muziekbibliotheek in de iCloud op te slaan. Hierdoor kun je de muziek altijd en overal beluisteren op een iPhone, iPad, iPod Touch of je computer. iTunes Match is een betalend onderdeel van de iCloud. Deze service gaat 25 dollar kosten en biedt de mogelijkheid om maximaal 25000 nummers op te slaan. Al je bestaande muziek kan je delen. Dus ook de muziek die niet in de iTunes Store verkrijgbaar is.

Door de komst van iTunes Match zorgt Apple ervoor dat de opslagruimte op de iOS apparaten voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Bovendien zal al je muziek synchroon blijven. Koop je een liedje op één bepaald toestel dan zal deze automatisch beschikbaar zijn op al je andere apparaten.

iTunes Match zal eerst beschikbaar zijn in Amerika. Wanneer Europa aan de beurt is laat Apple nog in het ongewisse.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten