Apple vernieuwt pagina “Remembering Steve”

Geschreven door  | 19 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple heeft zijn pagina “Remembering Steve” aangepast zodat we enkele dankbetuigingen kunnen lezen. Meer dan een miljoen mensen hebben al gereageerd met zulke dankbetuigingen. Persoonlijke vrienden, collega’s, Apple fans,… hebben een persoonlijke boodschap achtergelaten.

Bekijk de boodschappen: Remembering Steve

Als jij ook nog een boodschap wilt achterlaten dan kan dat nog altijd op: rememberingsteve@apple.com
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten