Apple toont foto van herdenking ‘Steve’

Geschreven door  | 20 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Remembering Steve Apple campusApple heeft een foto getoond op hun website die genomen is tijdens de herdenking van Steve Jobs. Deze herdenking was er speciaal voor alle Apple medewerkers. De foto is genomen in de campus van Apple, Cupertino.
Apple
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten