BlueCall Phone project werkt op iPhone

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: iOS apps, iPhone

Op 16 september 2009 startte de VZW Ithaka het project BlueCall Phone. Deze applicatie voor de iPhone helpt mensen met een verstandelijke beperking navigeren doorheen hun dagelijkse activiteiten. Het bijzondere aan deze applicatie is de BlueAssist functie. Deze functie is een vooraf ingevoerde tekst die de gebruiker kan tonen aan een voorbijganger om hulp te vragen. Andere mogelijkheden zijn een eenvoudige kalender, fototelefoonboek, fotofunctie.

De BlueCall applicatie is nog niet verkrijgbaar. Maar mensen met interesse kunnen steeds contact opnemen met VZW Ithaka.
Er wordt nu onderzocht of BlueCall Phone op de markt gebracht kan worden.


[/notphone]

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten