D-Day voor Tim Cook

Geschreven door  | 4 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Vanavond is het zover. Apple houdt een iPhone event. De pers is uitgenodigd en hoogstwaarschijnlijk beklimt Tim Cook het podium.

Sinds het aftreden van Steve Jobs als CEO is Tim Cook zijn opvolger geworden. Vandaag zal er dus streng gekeken worden hoe deze keynote gaat verlopen. Zal Tim Cook een Apple presentatie kunnen leiden net zoals Steve Jobs deed. Of zou hij een complete andere methode toepassen?
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten