Een echte Apple televisie op komst?

Geschreven door  | 24 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Apple TelevisieDe analyst Gene Munster van Piper Jaffray heeft weer van zich laten horen. Vandaag heeft hij aan investeerders laten weten dat Apple al in september een prototype van een Apple televisie aan het bouwen zijn. Zijn bron zou een Aziatische leverancier zijn.

Gene Munster gelooft al langer in het feit dat Apple ooit met een echte televisie op de markt komt.

In 2009 waren er toen ook al verschillende geruchten dat Apple de huiskamers gingen veroveren. Gene Munster gelooft er nog steeds in.

Met de iCloud maakt Apple het allemaal eenvoudiger om TV-series, foto’s, films en dergelijke in de huiskamers te brengen. Ook Siri (de persoonlijke assistente die we kennen van de iPhone 4s) zou een permanente rol krijgen in de bediening van deze Apple televisie.

Gene Munster had begin dit jaar ook al via verschillende kanalen gehoord dat Apple bezig was met de voorbereiding van allerlei onderdelen voor LCD schermen met een grootte tot en met 50 inch.

De geruchten dat Apple ooit de televisie markt gaat betreden zijn ook weer opgewekt door het biografie boek van Steve Jobs. Daarin beweert Steve Jobs dat hij eindelijk de oplossing had voor de televisie. Deze zou volledig synchroniseren met al onze toestellen. Gebruikers zouden geen last meer hebben van ingewikkelde afstandsbedieningen. Een eenvoudige gebruikersinterface is al wat het nodig heeft.

I’d like to create an integrated television set that is completely easy to use. It would be seamlessly synced with all of your devices and with iCloud. No longer would users have to fiddle with complex remotes for DVD players and cable channels. It will have the simplest user interface you could imagine. I finally cracked it.

Gaat Apple binnenkort de televisie markt eens wakker schudden zoals het in 2007 gebeurde met de mobiele telefoonmarkt?
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten