Ex Apple medewerkers ontwerpen nieuwe thermostaat

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Misschien een beetje een gek nieuwsfeit op Appleweetjes.be. Maar ex-medewerkers van Apple, die aan de iPod hebben meegewerkt hebben een eigen bedrijfje opgericht. ‘Nest’ is hun eerste product. ‘Nest’ is een thermostaat die steeds bijleert hoe je leefgedrag van jouw en je gezinsleden is. Hij weet dus perfect wanneer het iets warmer of kouder kan zijn. Opvallend is de gelijkenis met het ‘click-wheel’ van de iPod. Uiteraad kan je ‘Nest’ ook bedienen via je iOS toestel.


Tags: , ,

One Response to Ex Apple medewerkers ontwerpen nieuwe thermostaat

  1. Pingback: Overwoog Apple een fysiek toetsenbord voor de iPhone?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten