Facebook lanceert iPad versie

Geschreven door  | 10 oktober 2011 | Categorie: iOS apps, iPad, iPhone

Facebook heeft eindelijk een iPad versie gelanceerd. Versie 4 van hun app is universeel wat betekent dat deze zowel op de iPhone als op de iPad werkt. Er waren al langer geruchten dat facebook aan het werken was aan een iPad versie. Wat vooral opvalt is dat facebook meer gebruikt maakt van html5. Dit zou kunnen betekenen dat we op korte termijn verschillende spelletjes, toepassingen perfect op de iPhone/iPad kunnen gebruiken. De dag van vandaag zijn de meeste spelletjes op facebook geschreven in Adobe Flash, hetgeen de iOS toestellen niet ondersteunen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten