Find my Friends beschikbaar

Geschreven door  | 12 oktober 2011 | Categorie: iOS apps

Apple is stilletjes aan de lancering van iOS 5 aan het voorbereiden. Tijdschriften komen mondjesmaat zichtbaar in de nieuwe app Kiosk. Nu is ook al de applicatie Find My Friends beschikbaar. Spijtig genoeg kan je er nog niets mee doen. De applicatie kan enkel gedownload worden op iOS 5 en vereist ook een iCloud account.

Met Find My Friends kunnen de locaties van je vrienden gedeeld. Je vrienden kunnen je dan volgen.

Download gratis: Find My Friends
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten