Gele Telenet-Tubbies in de rij voor iPhone 4S

Geschreven door  | 28 oktober 2011 | Categorie: iPhone

TelenetVandaag is de dag dat vele staan aan te schuiven voor de iPhone4S. Vandaag gaat in alle Mobistar centers en de nieuwe Telenet Smartspot winkel de verkoop van start. Degene die te laat zijn zullen eventjes moeten wachten op de nieuwe levering van Apple.

Afgelopen nacht had Mobistar al een nachtverkoop. Exact om 00:00h kon je de iPhone kopen in een Mobistar Center te Brussel.

Telenet kan het daar ook niet bij laten en zocht noodgedwongen naar een marketingstunt. Die hebben ze dan ook gevonden. Telenet verloot 20 iPhones aan degene die om 08h vanochtend aan hun nieuwe Smartspot winkel stond. De personen moesten volledig in het geel zijn. Gisterenavond begonnen de eerste personen al op te dagen. Met stoeltjes, rugzakken, schmink, pruiken,… waren ze voorzien.

Ivan Geeraerts, 20 jaar oud was de eerste die in de rij stond aan te schuiven. Of deze stunt met een goedkeurend oog door Steve Jobs wordt bekeken is een andere vraag. Wij hebben onze bedenkingen hierbij.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten