Herdenking Steve Jobs op 19 oktober

Geschreven door  | 11 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Bij het overlijden van Steve Jobs had Tim Cook al laten weten dat hij een speciale herdenking ging organiseren voor het Apple personeel. De datum is ondertussen bekend. Op 19 oktober wordt Steve Jobs herdacht en wordt er stilgestaan bij al zijn verwezenlijkingen in zijn leven.

 

De volgende brief hebben onze collega’s van MacGeneration in handen gekregen.

Team,

Like many of you, I have experienced the saddest days of my lifetime and shed many tears during the past week. But I’ve found some comfort in the extraordinary number of tributes and condolences from people all over the world who were touched by Steve and his genius. And I’ve found comfort in both telling and listening to stories about Steve.

Although many of our hearts are still heavy, we are planning a celebration of his life for Apple employees to take time to remember the incredible things Steve achieved in his life and the many ways he made our world a better place. The celebration will be held on Wednesday, October 19, at 10am in the outdoor amphitheater on the Infinite Loop campus. We’ll have more details on AppleWeb closer to the date, including arrangements for employees outside of Cupertino.

I look forward to seeing you there.

Tim


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten