Het Laatste Nieuws en Yellowgate ?!

Geschreven door  | 18 oktober 2011 | Categorie: iPhone

iPhone schermHet Laatste Nieuws meldt op zijn website dat de nieuwste iPhone 4S last heeft van gele tinten op het scherm. Het vreemde is dat deze website zich gebaseerd op slechts een paar gebruikers in het discussieforum.

Spijtig want de iPhone 4S heeft gewoon hetzelfde fenomeen als de iPhone 4. Doordat het toestel zo razend populair komt het toestel ontzettend snel in handen van de gebruiker. De lijm die het scherm vasthoudt heeft nog onvoldoende tijd gehad om op te drogen. Wie dus last heeft van die gele tinten moet gewoon enkele dagen wachten. Ze zullen vanzelf verdwijnen nadat de lijm is opgedroogd.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten