iCloud uit beta

Geschreven door  | 12 oktober 2011 | Categorie: iCloud

iCloudiCloud is nu beschikbaar voor het grote publiek. Gebruikers met een MobileMe account kunnen nu inloggen.

Een kleine waarschuwing is nog wel nodig. Na de omzetting van je MobileMe account moet je beschikken over Mac OS X 10.7.2 en/of iOS 5. Beide zijn nog niet beschikbaar voor het grote publiek, enkel voor ontwikkelaars. Dus best nog niet beginnen met iCloud.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten