iCloud vergeet wel eens te pushen

Geschreven door  | 22 oktober 2011 | Categorie: iCloud

iCloudAls je hebt gemerkt dat je iCloud soms vergeet om je emails te pushen naar één van je iOS toestellen dan is deze eenvoudige tip wel welkom.

Ga naar “Instellingen” op je iOS toestel waarmee de iCloud niet meer pusht. Ga dan vervolgens naar “iCloud” en zet de schakelaar van “E-mail” op “0“. Zet nu het toestel volledig uit. Doe dit door lang te drukken op de stand-by knop, Na 3 seconden zie je op het scherm de mogelijkheid om je toestel uit te schakelen.

Zet je toestel terug aan (eventjes drukken op de stand-by knop). Ga daarna opnieuw naar “Instellingen“, vervolgens weer naar “iCloud” en zet de schakelaar van de “E-mail” weer op “1“. Als alles goed gelukt is zal je push diensten terug werken.

Als je merkt dat bv. je kalender niet pusht dan kan je bovenstaande procedure uitvoeren maar dan gebruik je de schakelaar van de kalender in plaats van de e-mail.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten