iPhone 4S in 24 uur 1 miljoen keer besteld

Geschreven door  | 10 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Apple heeft laten weten dat de iPhone 4S in de eerste 24 uur bij de voorverkoop meer dan 1 miljoen keer besteld is. Deze voorverkoop werd gehouden in de VS, Australië, Frankrijk, Canada, Japan, Duitsland en Groot Brittanië.

De iPhone 4S is dus al bij de lancering populairder dan de iPhone 4. Want deze haalde bij de voorbestelling maar 600.000 bestellingen.

 

“We are blown away with the incredible customer response to iPhone 4S,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Product Marketing. “The first day pre-orders for iPhone 4S have been the most for any new product that Apple has ever launched and we are thrilled that customers love iPhone 4S as much as we do.”


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten