iTunes 10.5 is er

Geschreven door  | 11 oktober 2011 | Categorie: Mac

iTunesNa een intense periode van beta-test is eindelijk iTunes versie 10.5 te downloaden voor het grote publiek. Deze versie van iTunes is een vereiste voor de upgrade naar iOS5. Deze laatste mogen we vandaag ook nog verwachten.

Grote verbetering in deze versie is dat je nu draadloos kan synchroniseren met je iPhone, iPad en iPod Touch. Voorwaarde is dan wel dat deze voorzien zijn van iOS 5. Verder geeft deze versie uiteraard ook de ondersteuning voor iCloud.

De volledige lijst met nieuw functies is hieronder te vinden:

  • iTunes in de cloud. iTunes bewaart uw muziek- en tv-aankopen nu in iCloud en maakt ze beschikbaar op uw apparaten, overal en altijd, zonder extra kosten.
    • Automatische downloads. Koop muziek op een willekeurig apparaat of een willekeurige computer en er wordt automatisch een kopie op uw Mac en iOS-apparaten gedownload.
    • Download eerdere aankopen. Download eerder gekochte muziek, tv-programma’s, apps en boeken opnieuw, zonder extra kosten. Eerdere aankopen zijn mogelijk niet beschikbaar als ze zich niet langer in de iTunes Store bevinden.
  • Uw iPhone, iPad of iPod touch synchroniseren met iOS 5.
  • Wi-Fi-synchronisatie. Synchroniseer uw iPhone, iPad of iPod touch met iTunes wanneer deze zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden.

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten