iTunes genie werkt aan Apple Televisie

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Jef RobbinGisteren maakte we nog melding dat er weer nieuwe geruchten zijn dat Apple aan het werk is om onze huiskamers te betreden via een televisie. Vandaag zijn er nieuwe geruchten. De bedenker van iTunes Jef Robbin zou aan dit geheime project de leiding hebben bij Apple.

Jef Robbin is zeker niet aan zijn proefstuk toe, hij was mee betrokken bij de ontwikkeling van de eerste iPod. Momenteel is Jef Robbin de vice president of Consumer Applications en ook het hoofd van de ontwikkeling op de iTunes afdeling.

iTunes heeft de hele muziekwereld verandert. We zijn alleszins benieuwd wat er ons te wachten staat.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten