Kunstenaar maakt portret Steve Jobs van appels

Geschreven door  | 26 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve PortraitKunstenaar Olivier Lefebvre besloot een eerbetoon aan Steve Jobs te maken. Hij maakte een portret van Steve vervaardigd uit appels. Het project duurde zo’n 50 uur. Maar het resultaat mag er zeker zijn.

Bekijk nog meer foto’s op de website van Olivier zelf.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten