LibreOffice komt naar iOS

Geschreven door  | 18 oktober 2011 | Categorie: iOS apps, iPad, iPhone

LibreOfficeDe ontwikkelaars van LibreOffice hebben aangekondigd dat er een browserversie van LibreOffice gaat uitkomen. Een exacte datum wordt echter niet meegedeeld. Maar wat ze wel nog meedeelde was het feit dat er een echte port naar iOS staat aan te komen. Meer zelfs het grootste deel van de code is al geport enkel de gebruikersinterface ontbreekt. Ze hopen op een release op eind 2012, begin 2013.

LibreOffice is een kantoorsoftwarepakket. Het is gebaseerd op het OpenOffice.org initiatief. Het pakket bevat de volgende onderdelen: Writer (tekstdocumenten), Calc (werkbladen), Base (databases), Draw (tekeningen), Impress, (presentaties) en Math (formules).

Dat LibreOffice binnenkort bruikbaar gaat zijn voor de iPad, iPhone is goed nieuws voor zakelijke gebruikers.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten