Maak een Droomvlucht naar de Efteling

Geschreven door  | 15 oktober 2011 | Categorie: iOS apps

EftelingOp 31 mei 2012 bestaat de Efteling 60 jaar! Zoiets kunnen ze niet zomaar laten voorbij gaan. Daarom geven ze nu al diverse mooie cadeaus weg. Er zijn virtuele verassingen te ontdekken in de fysieke wereld. Deze virtuele pakketjes bevatten onder andere 50 entreebewijzen voor de Efteling en 100 tickets voor de musical Droomvlucht.

Via de app “Repudo” kan je zien of er in jouw buurt een virtuele cadeau ligt. Je kan deze dan gaan ophalen. Op verschillende locaties in Nederland (spijtig genoeg niet België) zijn al diverse cadeaus gedropt.

Installeer de app en ga op zoek!
Meer informatie: Efteling
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten