MacBook Pro video update 1.0

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: Mac

UpdateApple heeft een update uitgebracht voor de 15 inch MacBook Pro (midden 2010 model)

Apple herkende het probleem al vroeger. MacBook Pro’s die gemaakt werden tussen April 2010 en Februari 2011 konden wel eens vastlopen of helemaal geen beeldsignaal meer uitsturen. Met deze update lost Apple het probleem op.

Gebruikers moeten wel beschikken over Lion versie 10.7.2 om deze update uit te voeren. Gebruikers die hier niet aan voldoen maar nog steeds het probleem ondervinden kunnen beroep doen op de garantie. Lees meer op de Apple pagina.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten