My Viking krijgt een kleine update

Geschreven door  | 21 oktober 2011 | Categorie: iOS apps

My VikingMobile Vikings gebruikers kennen de app My Viking wel. Met deze app ben je in staat om je resterende bundel in detail te kunnen bekijken. Vandaag heeft deze app een kleine update gekregen zodat iPad gebruikers opnieuw alle gegevens kunnen bekijken. Snel updaten via de App Store dus.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten