Nederlandse Siri laat op zich wachten

Geschreven door  | 28 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

SiriApple heeft laten weten aan de redactie van Tweakers dat de Nederlandse taal voor Siri pas op zijn vroegst eind 2012 of zelfs in 2013 ter beschikking gaat komen in de iPhone 4S. Momenteel ondersteunt Siri Engels, Frans en Duits.

Eerder liet Apple weten dat er er volgend jaar extra talen gaan bijkomen. Chinees, Japans, Koreaans, Spaans en Italiaans zullen deze zijn. Het vergt volgens Apple ontzettend veel werk om een extra taal toe te voegen. Alle dialecten en accenten moeten ingesproken worden door sprekers.

Het blijft dus afwachten maar ons gevoel spreekt eerder van 2013.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten