Nieuwe donkergrijze Smart Cover

Geschreven door  | 24 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Donkergrijze SmartcoverApple heeft niet alleen de MacBook Pro’s vernieuwd. De polyurethaan versie van de Smart Cover voor de iPad 2 kreeg er ook een nieuw kleurtje bij. Donkergrijs moet namelijk een veelgevraagde kleur zijn. Spijtig genoeg betekend dit wel dat we afscheid moeten nemen van het oranje kleurtje. Blijkbaar was deze Nederlandse kleur niet zo hip en moest dit kleurtje plaats maken voor de donkergrijze.

De belangrijkste vernieuwing is dat de binnenkant van de Smart Cover nu dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Op de Apple website is voorlopig de oranje kleur hier en daar nog te zien. Maar bestellen via de Online Store is niet meer mogelijk.

Smart Covers
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten