Ontwikkelaars krijgen Siri overal aan de praat

Geschreven door  | 30 oktober 2011 | Categorie: iPhone, iPod

Hackers waren al in staat om de persoonlijke assistent van de iPhone 4S op andere iOS toestellen te krijgen. Het enige probleem hierbij was dat de servers van Apple geen commando’s aanvaarden van Siri die afkomstig zijn van andere toestellen dan de iPhone 4S. Maar nu hebben ontwikkelaars hiervoor een oplossing gevonden. In principe krijgen ze nu Siri aan de praat op een iPhone 4, 3GS en iPod Touch. Bij deze laatste zou de kwaliteit van de microfoon een belemmerde factor zijn. De ontwikkelaars(stroughtonsmith en chpwn) hebben nog geen intenties om deze mogelijkheid publiekelijk vrij te geven.


[/notphone]

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten