Printer updates voor Lion en Snow Leopard

Geschreven door  | 29 oktober 2011 | Categorie: Mac

UpdateGebruikers van een HP of Epson printer kunnen zich aan een update verwachten. Om deze updates te verkrijgen volstaat het om de Software update uit te voeren. Klik hiervoor in het ‘Apple-menu’ en selecteer ‘Software-update…’ De grootte van de download is afhankelijk van welke type printer je gebruikt. Software-update zal enkel het noodzakelijke downloaden.

Wat er net veranderd is daar blijft Apple zoals meestal heel mysterieus over.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten