Problemen met iPhone 4S batterij ?

Geschreven door  | 29 oktober 2011 | Categorie: iPhone

iPhone BatterijEnkele gebruikers klagen over de batterijprestaties in de nieuwe iPhone 4S. Uit onderzoek blijkt dat deze vernieuwde iPhone voorzien is van een batterij met een kleine extra 0,5WHrs ten opzichte van de iPhone 4. Maar om de één of andere reden is de standby tijd wel verlaagt. De iPhone 4 kon 300 uren standby staan, terwijl de nieuwe iPhone 4S 200 uren haalt. WiFi gebruik heeft ook moeten inboeten, waar het vorige model 10 uur gebruik haalt is dit nu nog maar 9 uur. Goed nieuws daarentegen is dat het bellen met 3G een toename van een extra uur heeft gekregen tot maar liefst 8 uren.

Maar blijkbaar zijn er toch gevallen gekend waarbij de batterijprestaties ondermaats zijn. Op enkele forums zijn er gebruikers die klagen dat de batterij niet voldoet. Er is zelfs een geval bekend van iemand waarbij de batterij 10% aan capaciteit per uur verloor. Deze gebruiker had zelfs zijn iPhone opnieuw ingesteld op fabrieksinstellingen en kon het probleem opnieuw aantonen. Opmerkelijk is wel dat Apple enkele personen contacteert die klagen over deze prestaties. De personen worden gevraagd om een ‘Log-programma’ van Apple te installeren. Op die manier kan Apple het probleem veel beter opsporen wat uiteindelijk tot een oplossing van het probleem zal leiden.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten