QuickTime update voor Windows 7.7.1

Geschreven door  | 27 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

QuickTime voor Windows heeft een update gekregen. Deze update wordt aanbevolen voor alle Windows gebruikers die QuickTime 7 gebruiken. Deze update lost een probleem op waarbij het bekijken van een kwaadaardig vervaardigd filmbestand kan leiden tot het afsluiten van het programma of het uitvoeren van willekeurige code.

Update QuickTime voor Windows
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten