Sony probeert Aaron Sorkin te strikken voor Steve Jobs film

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve Jobs SonySony laat er geen gras overgroeien. Vorige week hebben ze de rechten gekregen van Walter Isaacson om zijn officiële biografie boek over Steve Jobs te verfilmen. Vandaag is Sony op zoek om het verhaal in dit boek aan te passen voor het grote scherm.

De naam Aaron Sorkin komt dan uiteraard naar boven. Volgens de ‘Los Angeles Times’ is Sony weer aan het proberen om samen te werken met Sorkin voor deze verfilming van Steve Jobs. Sorkin had in het recent verleden ook al succes met de film ‘Social Network’ waarvoor hij het script schreef.  Deze film gaat over het succes en de juridische problemen van Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook.

Of Aaron Sorkin het script voor de film van Steve Jobs gaat maken is nog niet helemaal bekend. Vandaag wil Sorkin, noch Sony commentaar geven op dit gerucht.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten