Steve had spijt van uitstel operatie om kanker te bestrijden

Geschreven door  | 21 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsWalter Isaacson’s, de schrijver van het officiële autobiografie boek “Steve Jobs” heeft in een recent interview op CBS laten weten dat Steve spijt heeft van zijn beslissing om zijn kanker niet sneller te laten behandelen.

Hij stelde de operatie uit en wilde eerder alternatieve geneesmiddelen proberen. Zijn vrouw en andere probeerden hem toch te overhalen om met de operatie te starten. 9 Maanden later lukt hun dat pas. Maar toen bleek dat de pancreaskanker al ver was uitgezaaid.

Isaacson weet ook te vertellen dat Steve nog verschillende kankerbehandelingen deed, terwijl hij voor de buitenwereld zei dat hij volledig genezen was.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten