Super Monkey Ball 2 vandaag gratis !

Geschreven door  | 24 oktober 2011 | Categorie: iOS apps

Super Monkey Ball 2Super Monkey Ball 2 is vandaag gratis te verkijgen via de App Store. Behendigheid is al wat je nodig hebt voor dit spel. Het is de bedoeling om een balletje met daarin een aapje door bepaalde levels te rollen waarbij je obstakels moet overwinnen. De app is geschikt voor de iPhone en iPod Touch.

Download hem nu nog vooraleer hij terug betalend wordt.

Download Super Monkey Ball 2
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten