TomTom lanceert iPad versie

Geschreven door  | 22 oktober 2011 | Categorie: iOS apps, iPad

TomTom iPadDe Nederlandse navigatiefabrikant had ons al in september laten weten dat ze een speciale iPad versie gingen uitbrengen. Op de technologiebeurs IFA in Berlijn hadden ze ons zelfs al een voorsmaakje gegeven. Vandaag is TomTom voor de iPad een feit.

TomTom heeft hun nieuwe versie 1.9 gelanceerd. Deze is vanaf nu universeel wat betekend dat dezelfde app speciaal voor de iPhone en iPad is ontwikkeld. Uiteraard worden we weer verwend met de nieuwste kaartgegevens. Maar vooral de iPad gebruikers gaan blij zijn. Verder is er nog gesleuteld aan een verbeterde interface en werkt het inkopen van extra’s opnieuw met iOS 5.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten