Toyota werkt aan iPhone integratie

Geschreven door  | 26 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

ToyotaToyota heeft via een persmededeling meegedeeld dat ze werken aan een nieuwe iPhone integratie. Het volledige nieuwe Toyota Touch Life systeem maakt het mogelijk om het scherm van de iPhone te spiegelen op het ingebouwde 7 inch scherm op het dashboard van toekomstige Toyota’s. De bediening van verschillende apps kan dan gebeuren via het grote touchscreen op het dashboard of via de stuurbediening.

iPhone gebruikers moeten nog wel een app installeren. Deze “application launcher” gaat verschillende toepassingen ondersteunen die kunnen worden gespiegeld naar het Toyota scherm. Garmin StreePilot, AUPEO!, Stitcher en sociale netwerken zullen bij de start aanwezig zijn. Denk dus niet dat je binnenkort Angry Birds kan spelen op het Toyota dashboard.

Symbian gebruikers laat Toyota ook niet in de kou staan. Deze kunnen met behulp van MirrorLink hier ook gebruik van maken. Of Android ooit een ondersteunt platform gaat worden is niet duidelijk.

Persmededeling Toyota
Tags: , , ,

One Response to Toyota werkt aan iPhone integratie

  1. Anoniem 26 oktober 2011 at 19:52

    Toyota is dan ook een “slim” merk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten