Ultra dunne 15″ MacBook op komst?

Geschreven door  | 31 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook AirVolgens Aziatische berichten zou Apple in de laatste fase zijn met test-componenten van een nieuwe ultra dunne Mac met 15 inch scherm.

Vermoedelijk gaat het om een 15 inch MacBook Air model dat Apple gaat produceren. Maar zeker van deze naam zijn we nog niet. Op dit moment is de MacBook Air beschikbaar in 11 en 13 inch versie. Een 15 inch versie zou een logische stap zijn.

Een half jaar geleden hadden we al begrepen dat de MacBook Pro modellen in de eerste helft van 2012 een vernieuwde behuizing ging krijgen. Volgens velen gaat dit ontwerp geïnspireerd zijn op het huidige MacBook Air model. Misschien wordt dit gerucht van deze nieuwe 15 inch model wel een MacBook Pro zonder optische schijf en dus met SSD opslag (flash geheugen). Alleszins lijkt het er meer en meer op dat de MacBook Air en de MacBook Pro gaan samensmelten.
Tags: , ,

2 Responses to Ultra dunne 15″ MacBook op komst?

  1. Pingback: Volgend jaar nieuwe revisies iMac, MacBook Air, iPad en iPhone – Apple Weetjes

  2. Pingback: 15″ MacBook Air in maart? – Apple Weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten