Update Apple TV 4.4.2 Take 2

Geschreven door  | 25 oktober 2011 | Categorie: Apple TV

Apple TVApple heeft nogmaals een update uitgebracht voor de Apple TV (2de generatie). De laatste updates voor dit toestel gingen niet van een leien dakje. Op 18 oktober bracht Apple versie 4.4.1 uit. Een paar uur later moest Apple deze update van de server doen. Teveel gebruikers klaagden dat hun Apple TV niet meer werkte.

Een dag later kwam 4.4.1 terug beschikbaar. Wat deze versie meebracht is overigens een beetje mysterieus. Apple houdt het gewoon op bugfixes van de vorige versie 4.4. Die versie bracht immers wel een hoop nieuwigheden mee. Functies zoals Foto Stream, iOS5 compatible, Netflix,… kwamen ter beschikking voor het kleine zwarte kastje.

Sinds gisteren is er weer een update namelijk 4.4.2. Deze update lost problemen op met het geluid en video. YouTube verbeteringen, sneller voorruit- en achteruitspelen van live gebeurtenissen. Kortom dit is weer een leuke update. Maar de Apple TV blijft toch een zorgenkind want ook deze update gaat niet zo vlotjes als we van Apple gewoon zijn. Apple raadt ons aan om eerst alle instellingen te herstellen vooraleer we deze update uitvoeren. (Apple)

In ieder geval veel kijkplezier!
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten