Vanavond TV-avond: iGenius op Discovery Channel

Geschreven door  | 20 oktober 2011 | Categorie: Apple nieuws

Fans van Apple moeten vanavond afstemmen op Discovery Channel. Ter nagedachtenis van Steve Jobs zendt Discovery Channel een documentaire uit over hoe Steve Jobs de wereld heeft veranderd. 

Er wordt ingegaan op de innovatieve producten die hij op de markt heef gebracht en wordt gesproken met mensen die nauw betrokken waren bij de oprichting van het concern. Daarnaast zijn er interviews met wetenschappers, muzikanten en journalisten die Steve Jobs op de voet hebben gevolgd.

De één uur durende documentaire wordt gepresenteerd door Adam Savage en Jamie Hyneman, bekend van het populair-wetenschappelijke programma ‘Mythbusters’. Zij laten mensen aan het woord wiens leven voorgoed veranderd is door Steve Jobs.

De documentaire start om 21:00h
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten