15″ MacBook Air in maart?

Geschreven door  | 15 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

MacBook AirWe hebben er al eerder over geschreven. Volgens onze berichtgevingen werkt Apple aan een 15 inch versie van de MacBook Air of in ieder geval een dunnere uitvoering van de MacBook Pro. Digitimes zegt dat ze nu ook signalen in dezelfde richting krijgen. Ze vermoeden zelfs dat er een 17 inch model zit aan te komen.

Het blijft de vraag welke naam deze nieuwe Mac’s gaan krijgen? Zouden ze een nieuwe serie van de  MacBook Air worden? Of is er een complete revisie van de MacBook Pro’s op komst? Het blijft nog even afwachten.
Tags: ,

One Response to 15″ MacBook Air in maart?

  1. Pingback: Productie Nieuwe generatie MacBook Pro weldra van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten