Apple beloont topmannen royaal

Geschreven door  | 5 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

Apple CashApple heeft 1 miljoen aandelen cadeau gedaan aan 7 topmannen. Een mooie beloning voor hun harde werk.

100.000 aandelen verkreeg Eddy Cue al een paar maand geleden. Sinds september verkreeg hij een nieuwe functie: Senior Vice President of Internet Software and Services.

De andere 6 Senior Vice Presidents kregen elk 150.000 aandelen. Scott Forstall (iOS Software), Bob Mansfield (Hardware Engineering), Peter Oppenheimer (CFO), Phil Schiller (Worldwide Product Marketing), Bruce Sewell General Counsel) en Jef Williams (Operations).

De aandelen zijn een beloning voor hun harde werk om Apple op het rechte pad te houden als meest innovatieve bedrijf. De aandelen kunnen ze niet meteen verhandelen. 25% komt pas vrij in september 2014, de rest 2 jaar later. Op het moment zijn 150.000 aandelen bijna gelijk met 60 miljoen dollar.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten