Apple brengt update uit voor de basistations van Airport

Geschreven door  | 11 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, Mac

AirPortApple heeft de firmware van de Airport Express, de Airport Extreme en de Time-Capsule opgewaardeerd naar versie 7.6. Alle draadloze basisstations die 802.11n compatible zijn verkrijgen deze update.

De nieuwe versie zou verbeterde prestaties leveren wanneer netwerken op hetzelfde kanaal uitzenden. Muziek streamen via AirPlay is stabieler en het probleem bij ingave van meerdere DNS servers is opgelost.

Het basisstation upgraden kan door middel van het programma ‘AirPort configuratieprogramma’.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten