Apple heeft een 4 inch iOS model in de pijplijn

Geschreven door  | 28 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone 5Volgens enkele geruchten is Apple effectief bezig met de ontwikkeling van een 4″ iOS apparaat. Vermoedelijk gaat het over de nieuwe iPhone die in 2012 wordt uitgebracht. Een Japanse site Macotakara beweert over informatie te beschikken dat Hitachi en Sony al zijn begonnen met de levering van deze nodige schermen aan Apple.

Eerder waren er al geruchten dat Sharp de levering van de nieuwe iPad 3 gaat voorzien. Daarbij heeft Apple ook een serieus bedrag in de productie-eenheid hiervan voorzien.

De geruchten van een iPhone met een groter scherm kwamen al opdagen net voor de lancering van de iPhone 4S. Als Apple de iPhone gaat voorzien van een groter scherm zit men verveelt met de afwijkende schermresolutie. Deze zou een andere verhouding hebben dan we tot nu toe met de iOS apparaten kennen. Apple is steeds een grote tegenstander geweest van de fragmentatie die de concurrentie kent.
Tags: ,

One Response to Apple heeft een 4 inch iOS model in de pijplijn

  1. Pingback: iPod Touch binnenkort met groter scherm?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten