Apple investeert in Sharp voor betere LCD-panelen

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

SharpApple heeft Sharp gekozen als leverancier voor de levering van nieuwe schermen voor de iPad. Sharp is al een trouwe leverancier bij Apple. Ze leveren momenteel de display’s voor de iPhone. In de toekomst wilt Apple nauwer gaan samenwerken met Sharp.

Voor deze nieuwe samenwerking gaat Apple een serieus bedrag tussen de 500 miljoen en 1 miljard dollar investeren in vernieuwde machines en apparatuur. Schermen zouden dunner en een hogere resolutie verkrijgen. Apple zou op termijn een volledige productiehal willen beheren. De gefabriceerde schermen zouden op termijn niet enkel meer dienen voor de iPhone en de iPod maar zouden ook gebruikt kunnen worden voor televisie-schermen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten