Apple investeert in Sharp voor betere LCD-panelen

Geschreven door  | 24 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

SharpApple heeft Sharp gekozen als leverancier voor de levering van nieuwe schermen voor de iPad. Sharp is al een trouwe leverancier bij Apple. Ze leveren momenteel de display’s voor de iPhone. In de toekomst wilt Apple nauwer gaan samenwerken met Sharp.

Voor deze nieuwe samenwerking gaat Apple een serieus bedrag tussen de 500 miljoen en 1 miljard dollar investeren in vernieuwde machines en apparatuur. Schermen zouden dunner en een hogere resolutie verkrijgen. Apple zou op termijn een volledige productiehal willen beheren. De gefabriceerde schermen zouden op termijn niet enkel meer dienen voor de iPhone en de iPod maar zouden ook gebruikt kunnen worden voor televisie-schermen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.