Apple lanceert GarageBand voor iPhone en iPod Touch

Geschreven door  | 1 november 2011 | Categorie: iOS apps, iPad, iPhone

GarageBandGarageBand was al eerder beschikbaar voor de iPad. Met GarageBand kan muziek worden gecomponeerd. Het programma bevat verschillende samples van instrumenten die men op een tijdslijn kan plaatsen. Het programma maakt onderdeel van het iLife pakket maar met de voorstelling van de iPad heeft Apple dit programma ook beschikbaar gemaakt voor iOS.

Vandaag krijgt GarageBand een update zodat de app ook werkt op de iPhone en iPod Touch. GarageBand is verkrijgbaar in de App Store en kost € 3,99.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten