Apple lanceert iTunes 10.5.1

Geschreven door  | 14 november 2011 | Categorie: Apple nieuws, iCloud

iTunesEerder schreven we nog van een derde beta versie van iTunes 10.5.1. Maar blijkbaar werkte deze versie zonder problemen dat Apple besloten heeft om het maar meteen voor het grote publiek beschikbaar te stellen.

De belangrijkste vernieuwing in iTunes 10.5.1 is uiteraard iTunes Match. Deze betalende dienst (24,99 dollar) is momenteel enkel in de Verenigde Staten beschikbaar. De service heeft wat vertraging gekend. Oorspronkelijk had Apple belooft om dit eind oktober beschikbaar te stellen.

iTunes Match maakt het mogelijk om je muziekbibliotheek te streamen naar je andere iOS toestellen via de iCloud. Apple meldt wel dat ze hard aan het werk zijn om deze service ook in andere landen te kunnen aanbieden.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten