Apple test Siri op iPhone 4

Geschreven door  | 7 november 2011 | Categorie: Apple nieuws

SiriJailbreaknation beweert dat ze uit goede bron hebben vernomen dat Apple momenteel Siri, de persoonlijke assistente op de iPhone 4 aan het testen zijn. Momenteel is Siri enkel beschikbaar voor de iPhone 4S. Hackers waren er al in geslaagd om Siri aan de praat te krijgen op de iPhone 4. De hardware van deze zou dus geen belemmering mogen zijn voor Siri wat aanvankelijk wel werd gedacht.

Of Apple vroeg of laat een update gaat uitbrengen dat Siri gaat werken op oudere toestellen blijft koffiedik kijken. De fabrikant staat ervoor bekend om toch onderscheidingen te maken in nieuwere toestellen met enkele functies. Siri is momenteel één van de functies waarmee ze de iPhone 4S onderscheiden van de iPhone 4.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten